Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stuifduinentocht Schoorl

mei 29 @ 10:00 am - 4:00 pm

De wind in je haren, stuivend zand onder je voeten en een omgeving waar de natuur vrij spel heeft. Tijdens de stuifduinentocht door de Schoorlse Duinen in Noord-Holland beleef je de natuur en al haar elementen. Ontdek de witte duinen en zie zand, wind en water spelen met het gebied.

De stuifduinentocht door de Schoorlse Duinen is er een voor de avonturier. Tijdens deze uitdagende wandeling over stuifduinen en stuivend zand ontdek je Schoorl in zijn puurste vorm. Hier beleef je hoe de natuur zich gedraagt als het vrij spel heeft.

“De zandverstuiving bij de Baaknol is iedere maand een nieuw bezoek waard. De witte duinen zijn teruggekeerd en je ziet dat het zand vrij mag stuiven. Het zand en de vorm van het gebied zien er geen enkele keer hetzelfde uit. Wijk van het pad af en je ervaart hoe Schoorl er vroeger uit heeft gezien.

In de winter ga je hier echt op ontdekkingstocht. Met de wind in je haren beleef je alle elementen van de natuur. Het zand, het water, de wind. Bij de Baaknol en de Kerf mogen ze vrij spelen met het gebied. Dit is de natuur in optimale vorm.”
De wandeling gaat grotendeels over onverhard terrein, het bos is half verhard.

Lengte: 17KM CAT: 3 (!)
Start:10:30 uur.
Verzamelen vanaf: 10:00 uur.
Buitencentrum Schoorlse Duinen.
Pauze: Paal 29 aan het strand.
Tempo: 4,5 km p/u.
Aantal deelnemers: max 30.
Honden niet toegestaan!
Opgeven via de facebookpagina of het contactformulier op deze site.

Gegevens

Datum:
mei 29
Tijd:
10:00 am - 4:00 pm

Organisator

Op Stap

Locatie

Buitencentrum Schoorlse Duinen
Oorsprongweg 1
Schoorl, Noord-Holland 1871 HA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie