Belangrijk om te weten

Op Stap

Wandel met Op Stap is een particulier initiatief en draait op de inzet van vrijwilligers. Om de kosten zo laag mogelijk te houden vragen wij een vrijwillige bijdrage tijdens onze wandelingen. Wil je actief meepraten of iets delen op het gebied van de wandelsport ga dan naar onze facebookpagina en meld je daar aan. Heb je geen facebook maak dan gebruik van het contactformulier om je b.v. aan te melden voor een wandeling of andere zaken. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

Niet op komen dagen…..

Meld je jezelf aan voor een wandeling en kom je niet opdagen zonder tijdige afmelding loop je het risico verwijderd te worden uit de groep. Tussen verzameltijd en vertrektijd zit altijd een half uur. De vertrektijd is zoals opgegeven en wordt niet vanaf geweken tenzij er overleg heeft plaats gevonden met opgaaf van reden om de starttijd uit te stellen. Houd geen plaats bezet voor iemand die op de reservelijst staat als je niet zeker weet of je mee gaat! Meld je dan aan als ‘gaat misschien’!

Wandelen en Covid 19

Had je een of meerder van deze klachten in de afgelopen 24 uur voorafgaand aan de wandeling, hoesten, verkoudheids-klachten, verhoging of koorts, benauwdheid, reuk en/of smaakverlies? Blijf dan thuis!

Wees aardig en beleefd

We moeten er met zijn allen een uitnodigende wandeling van maken. Behandel iedereen met respect. Een stevige discussie is toegestaan, maar houd het netjes.

Geen haatdragende taal of pesten

Zorg ervoor dat iedereen zich veilig voelt. Geen enkele vorm van pesten is toegestaan en kleinerende opmerkingen over bijvoorbeeld ras, religie, cultuur, seksuele geaardheid, geslacht of identiteit worden niet getolereerd.

Geen promoties of spam

Geef de groep meer dan je neemt. Commerciële en/of zelfpromotie, spam en irrelevante links zijn niet toegestaan.

Deelnemersvoorwaarden

Deelname aan activiteiten/gesprekken georganiseerd door Wandel met Op Stap is geheel op eigen risico. In geen enkel geval kan Wandel met Op Stap verantwoordelijk worden gesteld voor materiële of immateriële schade als gevolg van de activiteiten/gesprekken van de deelnemer, noch voor verlies of beschadiging van eigendommen. Deelname aan de activiteiten/gesprekken betekent dat deelnemer akkoord gaat met deze voorwaarden.

Annuleren wegens weeromstandigheden

Het kan voorkomen dat een wandeling wordt geannuleerd i.v.m. het verwachte weer. Wij zullen er alles aan doen om de deelnemers op tijd op de hoogte te brengen via berichtgeving op facebook bij de betreffende wandeling en (indien mogelijk) via een chatbericht. Bij code geel wordt er een overweging gemaakt of de wandeling doorgaat.
Bij code oranje gaat de wandeling definitief niet door!